• Slankekur uden kulhydrater

  En slankekur uden kulhydrater er en af de mest effektive slankekure du kan bruge. Specielt hvis du kombinerer den med en god slankepille der virker. Denne sammensætning vil få dig ned i vægt meget hurtigt.

   

  Der findes en slankekur uden kulhydrater der hedder Atkins slankekuren. Den kan du læse mere om på denne side, under fanen; Atkins slankekur. Atkins kuren er en gennemført slankekur uden kulhydrater. Men du kan også bruge en lidt mildere version.

   

  Start med at få fat i en effektiv slankepille der virker og sæt to uger af til en slankekur uden kulhydrater. Du kan også bruge længere tid, men to uger bør være nok til at tabe sig mellem 5 og 10 kg – hvis du overholder kuren 100%.

   

  Du tager dine slankepiller som producenten foreskriver. Så skal du ændre din kost i 14 dage. Det er svært – specielt efter nogle dage. Det eneste du må spise er kød, kylling, kalkun, fisk, lidt magert ost, æg og tun (og gerne andre fødevare der kun indeholder protein og lidt fedt).

   

  Slankekur uden kulhydrater – morgenmad
  Til morgenmad spiser du et stk. Kyllingebryst (eller magert fisk)og en lille smule salat, tomat, agurk.
  Du må gerne drikke kaffe og the – uden sukker.

   

  Slankekur uden kulhydrater – middagsmad
  Til frokost spiser du en dåse tun og to hårdkogte æg.
  Drik vand, kaffe eller the – uden sukker.

   

  Slankekur uden kulhydrater – aftensmad
  Til din aftensmad spiser du en stor bøf med lidt salat, tomat, agurk og lidt ostetern.
  Drik vand, the, kaffe – uden sukker.

   

  Slankekur uden kulhydrater – mellemmåltider
  Du skal udover de tre hovedmåltider spise 3 mellemmåltider. Her kan du vælge hvad du vil. Spis et hårkogt æg. Kylling stykker, et stykke laks eller en dåse tun. Spis ikke uhæmmet – spis blot til du ikke er sulten.

   

  Overholder du denne slankekur uden kulhydrater og spiser en effektiv slankepille vil du på 14 dage tabe dig op til 10 kg. Det er ikke den sundeste slankekur – men den virker og dine kg rasler af dig – specielt hvis du også dyrker mindst en times hård motion om dagen.

   

  Brug denne effektive slankepille der virker

  Bliv slank i en fart – Klik her!